Tepecik Ortaokulu

Vizyon: Temel Düşüncemiz uyarınca, kişiliklerin geliştirilmesini en önemli adım olarak gören Kurumumuz, iki büyük kültürün yüzyılı aşan ortak deneyimlerini çağdaş verilerle birleştiren atılımcı çalışmaları ilke edinmiştir. Biz, ancak böyle bir anlayışın kendisiyle ve çevresiyle barışık, yapıcı, olaylara olumlu yaklaşan, uygun kararlar alan, aydın, üretken, sorumluluk sahibi insanlar yaratacağını bilmekteyiz.

Misyon: Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı güçleri tanımalarını sağlamak ; bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı, ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama Saati 8:40 Bitiş Saati 15:10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tepecikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Mah. Valide Kırı Cad. No 2 Tepecik Beldesi / TAVŞANLI

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(tekli)

Yerleşim Yeri - Aşağı Mah. Valide Kırı Caddesi No:2 Tepecik Beldesi Tavşanlı/KÜTAHYA

Adres - Aşağı Mah. Valide Kırı Cad. No 2 Tepecik Beldesi / TAVŞANLI

Ulaşım Tavşanlı otogarından 20 dk bir kalkan Tepecik dolmuşları ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 51 km İlçe merkezine uzaklık 3 km